Brand Strategie
In deze moderne, snelle, tijd is het steeds belangrijker om op een originele en verfissende manier als bedrijf/ product/merk (BRAND) je identiteit te uiten. Visueel sterk opvallen door een mix van merknaam, logo, kleur en beeld, vormen de basis voor jouw BRAND-imago.
Marketing plan
Met het marketing plan vertalen we de BRAND-identiteit naar de doelgroep. Met een gebalanceerde mix van communicatiemiddelen zorgen wij ervoor dat jouw BRAND zich onderscheidt van de anderen en creëren we een blijvende, pakkende indruk bij jouw klanten. BRAND-bewustwording, BRAND-herkenning en BRAND-herinnering zijn de strategische pijlers van een sterk marketing-plan.
Ads Campaign
In het uitgebreide medialandschap is het zoeken naar het geschikte medium. Wij tonen je hoe je het beste de gewenste doelgroep bereikt en dit door het samenstellen van een passende medium-mix. Print media of online- en sociale media, wij stippelen een duidelijk pad uit.
Graphic design
De ultieme uitdaging is het creëren van power impact met krachtige ontwerpen, sterke designs en pakkende illustraties. Ons team van creatievelingen vertalen het concept naar een grafisch ontwerp, van logo tot huisstijl, van advertentieopmaak tot de styling van totale campagnes en van dynamisch en functioneel web- en appdesign tot online marketing.
Offline presentatie
De marketing mix van elk vooruitstrevend bedrijf is opgebouwd uit zowel on- als offline presentatie. De offline presentatie valt en staat bij het doorvoeren van de BRAND-identiteit in alle print media: visitekaartjes, brochures en huisstijl. Adverteer in de jusite mix van print media: aangepaste POS-materiaal voor visualisatie in de winkel, presentatiemappen en zelfs eigen magazines. Wij verzorgen het allemaal, van ontwerp over redactie tot productie. 
Online presentatie
De consument wil supersnel geïnformeerd worden. Daar is online aanwezigheid via een responsive website, een mobiele app en sociale media niet meer weg te denken. Het toenemend gebruik van smartphones en tablets versnelt de tendens van het online adverteren nog meer, waardoor het een must wordt voor IEDER bedrijf.
Wij zorgen dat je als bedrijf, product of merk online aanwezig bent en gezien wordt: van website en e-commerce tot online advertising, van eigen mobiele app tot het bereiken van de klant via PUSH-messaging.

Wat maakt CMG speciaal

Innovatie

Creativiteit

Totaliteit

Integriteit